Hummeri-rapu-bouillabaisse -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Ainesosat
4
annosta
2 kpl hummeria
200 g ravunpyrstöjä
100 g sinisimpukoita
2 kpl salottisipulia
1 kpl purjoa
1 kpl fenkolia
2 kpl porkkanoita
1 kpl lehtiselleriä
1 rkl tomaattipyrettä
4 dl valkoviiniä
4 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
1 kpl tähtianiksia
1 kpl laakerinlehtiä
2 dl vettä
pkt sahramia (0.25 g)
sitruunaa
tilliä
Valmistus
Kuori ja poimi hummerinliha kuoresta. Leikkaa hummerinliha halutun kokoisiksi paloiksi. Laita palat talouspaperin päälle kuivumaan.
Kuori ja puhdista kasvikset. Leikkaa porkkana ja fenkoli pienemmiksi kuutioiksi. Viipaloi purjo ja lehtiselleri.
Kuullota kasvikset oliiviöljyssä, älä ruskista. Lisää tomaattipyre, valkoviini, fondi, tähtianis, laakerinlehti ja vesi joukkoon. Hauduta 10 minuuttia. Mausta liemi sahramilla ja sitruunalla, lisää halutessasi fondia ja valkoviiniä.
Lämmitä hummeri, ravunpyrstöt ja sinisimpukat varovasti osassa lientä muutaman minuutin ajan.
Laita syville lautasille ensin äyriäisiä ja kasviksia ja kaada sitten liemi päälle.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.