Fenkoli-pancetta-valkoviinikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Raikkaan aniksen makuinen fenkoli-valkoviinikastike sopii erityisen hyvin kalan lisukkeeksi. Kastikkeessa maistuu suolainen pancetta ja Kalafondi.

Fenkoli-pancetta-valkoviinikastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Fenkoli-pancetta-valkoviinikastike

Ainesosat

30 min
4

annosta

0.5 kpl fenkoli hienoksi kuutioituna
100 g pancettaa, kuutioituna
1 dl valkoviiniä, puolikuivaa
1.5 dl vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
2 dl kermaa
25 g voita
  suolaa ja valkopippurijauhetta

Valmistus

  1. Kuullota pancetta voissa, kunnes se on saanut kullanruskean värin.
  2. Lisää fenkoli ja kuullota vielä pari minuuttia.
  3. Lisää valkoviini, vesi ja fondi. Keitä noin 5 min.
  4. Lisää kerma ja keitä vielä 5 min.
  5. Mausta suolalla ja pippurilla. Suurusta haluttuun sakeuteen pieneen vesimäärään sekoitetulla maissitärkkelyksellä.

 

Pancetta on italialainen pekonin kaltainen lihajaloste, joka on maustettu esim. rosmariinilla, valkosipulilla tai fenkolilla.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
2
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 min
arvosana (0)
0.0/5
180
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi