Yrttinen lohipata ja piparjuuri-créme fraîche

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Yrttinen lohipata ja piparjuuri-créme fraîche -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Yrttinen lohipata on herkullisen erilainen arkiruoka. Padassa maistuvat vihannekset

Ainesosat

4

annosta

500 g lohifilettä
1 kpl keltasipulia
700 g perunoita
1 kpl porkkanaa
  1 nippu tilliä
4 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
6 dl vettä
 tl hienoa sokeria
1 rkl sitruunan puristettu mehu
1 dl crème fraîchea
  2 rkl piparjuurta, raastettuna
100 g katkarapuja, kuorittuna
  
  
  
  

Valmistus

  1. Kuori ja lohko peruna ja sipuli, esikypsennä kiehuvassa vedessä 10 minuutin ajan.
  2. Kuutioi lohi 3 cm:n suuruiksi paloiksi ja laita uuninkestävään vuokaan yhdessä porkkanan, perunan, sipulin ja tillin kanssa. 
  3. Yhdistä vesi, fondi, sokeri ja sitruunamehu. Laita vuokaan niin paljon lientä, että kala peittyy.
  4. Hauduta uunissa 125 °C:ssa noin 15 minuuttia.
  5. Tarjoa syviltä lautasilta liemen ja katkarapujen kanssa. 
  6. Vatkaa créme fraîche ja mausta piparjuuriraasteella. 
  7. Koristele annokset creme fraîchella ja hienonnetulla tillillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
50
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi