Vihreän chili-kasvispadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
4
annosta
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 kpl pieniä bataatteja, kuutioituna
1 kpl vihreää chiliä, hienonnettuna
1 kpl pieniä, punaisia paprikoita, 1x1 cm kuutioina
1 kpl pieniä, keltaisia paprikoita, 1x1 cm kuutioina
1 kesäkurpitsaa, 1x1 cm kuutioina
400 g keitettyjä papuja, esim. pinto- tai cannellinipapuja
400 g tomaattimurskaa
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
Mausteet:
1 tl cayennenpippuria
1 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta, savustettua
1 kpl kanelitankoja
1 kpl tähtianiksia
Valmistus
Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipulia, valkosipulia ja bataattia muutama minuutti öljyssä.
Lisää mausteet ja kuullota vielä minuutti.
Lisää loput raaka-aineet ja vettä niin paljon, että ainekset peittyvät. Anna hautua, kunnes rakenne on täyteläinen ja bataatti on pehmentynyt, noin 30 min.
Mausta mausteseoksella ja fondilla.
Lisää ennen tarjoamista ruoan päälle hienonnettua tuoretta korianteria ja persiljaa sekä nokare kermaviiliä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.