Vihreä chili-kasvispata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vihreän chili-kasvispadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Mausteinen chili-kasvispata on herkullinen arkiruoka täynnä kasvisvoimaa! Padassa maistuu juustokumina

Ainesosat

4

annosta

1 rkl rypsiöljyä
1 kpl keltasipulia, hienonnettuna
1 rkl valkosipulia hienonnettuna
2 kpl pieniä bataatteja, kuutioituna
1 kpl vihreää chiliä, hienonnettuna
1 kpl pieniä, punaisia paprikoita, 1x1 cm kuutioina
1 kpl pieniä, keltaisia paprikoita, 1x1 cm kuutioina
 kesäkurpitsaa, 1x1 cm kuutioina
400 g keitettyjä papuja, esim. pinto- tai cannellinipapuja
400 g tomaattimurskaa
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
Mausteet:   
1 tl cayennenpippuria
1 tl juustokuminaa
1 tl paprikajauhetta, savustettua
1 kpl kanelitankoja
1 kpl tähtianiksia

Valmistus

  1. Kuumenna öljy kattilassa. Kuullota sipulia, valkosipulia ja bataattia muutama minuutti öljyssä.
  2. Lisää mausteet ja kuullota vielä minuutti.
  3. Lisää loput raaka-aineet ja vettä niin paljon, että ainekset peittyvät. Anna hautua, kunnes rakenne on täyteläinen ja bataatti on pehmentynyt, noin 30 min.
  4. Mausta mausteseoksella ja fondilla.
  5. Lisää ennen tarjoamista ruoan päälle hienonnettua tuoretta korianteria ja persiljaa sekä nokare kermaviiliä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
35
80 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi