Itämainen härkäpata

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Herkullinen lihapata aasialaisittain hurmaa fastastisella maullaan. Itämaisen vivahteen tuovat inkivääri, juustokumina, korianteri, kaneli ja kurkuma. Keitä pataa rauhassa matalalla lämmöllä – mitä pidempään, sitä mureampaa lihasta tulee. Nauti härkäpata syksyllä kynttilänvalossa.

Itämainen härkäpata -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia.

Itämainen härkäpata

Ainesosat

Noin 2 h
4

annosta

2 rkl rypsiöljyä
1 kg kuutioitua naudanlapaa tai muuta patalihaa
2 kpl sipulia
5 kpl valkosipulinkynttä
 pala inkivääriä
1 tl juustokuminaa
1 tl korianteria
1 tl kanelia
1 tl kurkumaa
1 rkl tomaattisosetta
1 rkl raastettua sitruunankuorta
2 rkl Bong Touch of Taste häränlihafondia
1 rkl hunajaa
  Suolaa ja pippuria
Tarjoiluun:   
  Couscousia, salaattia ja tuoreita yrttejä

Valmistus

  1. Ruskista liha erissä öljyssä korkealla lämmöllä.
  2. Siirrä kattilaan vähitellen.
  3. Kuori ja viipaloi sipuli, valkosipuli ja inkivääri, ruskista nämäkin ja lisää kattilaan.
  4. Lisää muut ainekset ja lisää vettä, kunnes se peittää lihan.
  5. Anna padan kiehua hiljalleen kannen alla, kunnes liha on täysin pehmeää, siihen menee noin 90 minuuttia.
  6. Poista vaahto pinnalta säännöllisin väliajoin.
  7. Mausta pata suolalla, pippurilla, mausteilla ja fondilla.
  8. Tarjoa couscousin ja salaatin kanssa, ripottele päälle yrttejä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi