Kukkakaalikeiton ja kasvispizzan reseptissä suosittelemme käyttämään sekä Touch of Taste Kasvisfondia että Kantarellifondia.
Ainesosat
4
annosta
KUKKAKAALIKEITTO
kpl keltasipulia
kpl valkosipulinkynsiä
1 rkl rypsiöljyä
1 kpl kukkakaalia, kokonaista
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
7 dl täysmaitoa
2 dl kermaa
tl juustokuminaa
suolaa ja mustapippuria
oliiviöljyä, chilihiutaleita ja lehtipersiljaa koristeeksi
KASVISPIZZA
1 kpl valmiiksi kaulittua pizzapohjaa
100 g metsäsieniä
kpl kesäkurpitsaa
100 g maustamatonta tuorejuustoa, esim. Philadelphia
1 rkl Touch of Taste Kantarellifondia
1 rkl oliiviöljyä
1 dl svecia-juustoa, raastettuna
mustapippuria
lehtipersiljaa, timjamia tai rucolaa koristeeksi
Valmistus
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli. Kuullota pehmeäksi öljyssä.
Katko kukkakaali pieniksi nupuiksi ja laita kattilaan yhdessä maidon, fondin ja kerman kanssa. Keitä noin 30 min, kunnes kukkakaali on pehmeää. Soseuta keitto tasaiseksi.
Mausta juustokuminalla, suolalla ja pippurilla.
Ohenna tarvittaessa lisäämällä vettä tai maitoa.
Koristele oliiviöljyllä, chilihiutaleilla ja lehtipersiljalla.
Laita valmiiksi kaulittu pizzataikina uunipellille.
Viipaloi sienet ja kesäkurpitsa ohuiksi vihannesleikkurilla (mandoliinilla) tai kuorimaveitsellä.
Yhdistä tuorejuusto ja fondi. Levitä juusto pizzan pinnalle.
Levitä kasvikset päälle, ripottele oliiviöljyä, juustoraastetta ja mustapippuria pinnalle.
Paista 200 °C:ssa 10-15 minuuttia, kunnes pizza on kullanruskea.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.