Italialaiset kyljykset

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Italialaisten kyljysten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä.
Italialaisissa porsaankyljyksissä maistuu makea aprikoosi

Ainesosat

4

annosta

4 kpl porsaankyljyksiä
5 kpl kuivattuja aprikooseja
 dl ruokakermaa
 dl vettä
2 kpl valkosipulinkynsiä
1 rkl vehnäjauhoja
2 rkl Bong Touch of Taste Häränlihafondia punaviinillä
2 tl kuivattua salviaa
1 rkl balsamiviinietikkaa
15 g voita
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Valmistus
  2. Paista kyljykset kullanruskeiksi voissa, suolaa ja pippuroi. 
  3. Kuori ja hienonna valkosipuli. 
  4. Kuullota valkosipuli voissa paistokasarissa. 
  5. Lisää sekoittaen jauhot ja kaada kerma, liemi, salvia, viinietikka ja aprikoosit joukkoon. 
  6. Kuumenna kastike. 
  7. Laita kyljykset kastikkeeseen ja anna hautua muutaman minuutin ajan. 
  8. Tarjoa pastan kanssa. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi