Kermainen sienikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tämä kermainen sienikeitto on täydellinen syksyn sesonkiruoka, joka maistuu koko perheelle. Kantarellit ja suppilovahverot tuovat metsän parhaat maut lautaselle ja Bong Touch of Taste Kasvisfondi antaa keitolle syvyyttä ja täyteläisyyttä – helposti ja nopeasti. Keitto valmistuu noin puolessa tunnissa ja sopii mainiosti arjen lämmittäjäksi tai viikonlopun herkkuhetkeen.

Kermainen sienikeitto –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Resepti sekä kuva on toteutettu yhteistyössä @byjennasofia kanssa.

Kermainen sienikeitto

Ainesosat

25-30 min
5

annosta

 sipuli
 valkosipulinkynttä
1 l tuoreita metsäsieniä, kuten kantarelleja ja suppilovahveroita 
50 g voita
2 rkl vehnäjauhoja
1 l vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl kuohukermaa
  Suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  Tuoretta persiljaa tai timjamia koristeluun

Valmistus

  1. Hienonna sipuli ja valkosipuli. Puhdista ja paloittele sienet.
  2. Sulata voi kattilassa, kuullota sipuli ja valkosipuli. Lisää sienet ja paista, kunnes neste haihtuu.
  3. Ripottele päälle jauhot ja sekoita hyvin.
  4. Kaada kattilaan vesi ohuena nauhana koko ajan sekoittaen. Lisää Bong Touch of Taste Kasvisfondi. Anna kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia.
  5. Lisää kerma ja mausta suolalla sekä mustapippurilla.
  6. Viimeistele tuoreilla yrteillä ja nauti! 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 50 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 50 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi