Kantarelli-katajanmarjakastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Upea kantarelli-katajanmarjakastike tuoksuu metsälle. Mausta kastike Bong Touch of Taste Riistafondilla ja tarjoa riistan tai naudanlihan kumppanina!

Kantarelli-katajanmarjakastike -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla.

Kantarelli-katajanmarjakastike

Ainesosat

20 min
4

annosta

200 g kantarelleja
2 rkl voita
1 rkl vehnäjauhoja
2 dl kermaa
2 dl maitoa
2.5 rkl Bong Touch of Taste Riistafondia kantarellilla
1 rkl mustaherukkahyytelöä
3 kpl katajanmarjoja, murskattuina ja hienonnettuina

Valmistus

  1. Paista kantarelleja ilman rasvaa paistinpannulla niin kauan, että ylimääräinen neste on haihtunut. Lisää sitten voi ja paista vielä hetki.
  2. Kun sienet ovat saaneet hyvää väriä, ripottele vehnäjauhoja päälle. Lisää myös fondi, kerma ja maito sekoittaen joukkoon.
  3. Lisää hienoksi murskatut katajanmarjat. Anna hautua noin 5 min.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja ruokalusikallisella mustaherukkahyytelöä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi