Rapeat halloumi tacot

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Oletko kyllästynyt tavallisiin tacoihin? Saat perjantaitacoihin vaihtelua tarjoamalla kasvisversion, jossa on rapeaa leivitetty halloumijuustoa. Tarjoile herkullinen juusto klassisten taco-lisäkkeiden, kuten tortillaleivän, hyvän salsan, guacamoleen ja muiden vihannesten kera. Ripottele pinnalle vielä korianteria!

Rapeat halloumi tacot – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

RAPEAT HALLOUMI TACOT

Ainesosat

N. 20 minuttia
4

annosta

400 g halloumia
1 pkt tempura-paistotaikinaa (valmista pakkauksen ohjeen mukaan)
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondi, mieluiten Luomu
2 dl panko korppujauhoja
  Öljyä paistamiseen
Tarjoilua varten   
  Tortilla lättyjä
  Salsaa
  Guacamolea
  Marinoitua punasipulia
  Korianteria

Valmistus

  1. Leikkaa halloumit tikuiksi ja anna niiden imeytyä talouspaperin päällä.
  2. Valmista tempurataikina pakkauksen ohjeen mukaan ja lisää joukkoon fondia.
  3. Kasta halloumit ensin tempurataikinaan ja pyöritä ne sitten panko jauhoissa. Painele niin että panko tarttuu hyvin juuston pintaan. Anna niiden seistä hetki ennen kypsennystä.
  4. Kuumenna pannulla runsaasti öljyä ja paista halloumia minuutin ajan molemmilta puolilta, kullanruskeiksi ja rapeaksi.
  5. Tarjoa rapea juusto yhdessä tortillan ja klassisten taco-lisäkkeiden kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
60 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi