Parmesaani- ja valkosipulikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kylmä crème fraiche-kastike maustettuna parmesaanilla, valkosipulilla, sitruunalla ja Kasvisfondilla.

Parmesaani- ja valkosipulikastike – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Parmesani- ja valkosipulikastike

Ainesosat

N. 10 minuuttia
4

annosta

2 dl crème fraichea
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
2 dl parmesaania, hienoksi raastettuna
1 tl valkosipulia, hienoksi raastettuna
1 rkl sitruunankuorta, hienoksi raastettuna

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainekset yhteen ja mausta suolalla ja mustapippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 15 min
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
15
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi