Soijamajoneesi rakuunalla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Helppo, nopea ja herkullinen soijamajoneesi joka valmistuu käden käänteessä. Kastike saa maukkaan aasialaisen maun japanilaisesta soijasta, rakuunasta ja kasvisfondista.

Soijamajoneesi rakuunalla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Soijamajoneesi rakuunalla

Ainesosat

N. 5 minuttia
4

annosta

1.5 dl majoneesia
1 rkl Mrs Cheng´sin japanilaista soijaa
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mieluiten Luomu
1 rkl rakuunaa, kuivattu

Valmistus

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään, halutessasi lisää rakuunaa ja anna maustua jääkaapissa tovi.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 15 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi