Rakuuna-sienikastike

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kermainen sienikastike rakuunalla ja valkoviinillä. Kastike sopii erinomaisesti kasviksille, kanalle ja vaalealle lihalle.

Rakuuna-sienikastike –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kanafondia tai Bong Touch of Taste Vasikanfondia.

Ainesosat

n. 25 min
4

annosta

200 g herkkusieniä viipaleina
2 rkl voita
 sipuli silppuna
1 rkl kuivattua rakuunaa
1.5 dl valkoviiniä
2 dl kermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia tai Vasikanfondia
1 rkl japanilaista soijaa, esim. Mrs Cheng's Japanese -soijaa
0.5 rkl maissitärkkelystä
1 rkl vettä

Valmistus

  1. Kuullota sipulia ja herkkusieniä muutama minuuttia voissa.
  2. Lisää viini ja keitä kunnes puolet nesteestä on haihtunut.
  3. Lisää fondi, kerma ja soija. Keitä hiljalleen muutama minuutti.
  4. Sekoita maissitärkkelys ruokalusikalliseen vettä ja lisää se kastikkeeseen samalla sekoittaen.
  5. Kuumenna ja mausta lopuksi suolalla, pippurilla ja fondilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi