Sitruuna-yrtti bulgur

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Sitruuna-yrtti bulgurin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Sitruunalla

Ainesosat

15
4

annosta

3 dl bulguria
2 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
1 dl tuoretta minttua hienonnettuna
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl salottisipulia, hienonnettuna
1 dl oliiviöljyä
1 dl sitruunamehua
  suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Keitä bulguria runsaassa vedessä 10 min. Valuta hyvin ja anna jäähtyä.
  2. Sekoita loput ainekset keskenään. Lisää jäähtynyt bulgur. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Alle 2 h
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi