Maustetahna:
- Hienonna valkosipuli ja chili, raasta inkivääri ja silppua korianteri.
 
- Kuumenna öljy kattilassa ja kuullota korianteria lukuunottamatta kaikki ainekeset kevyesti varovaisella lämmöllä noin 5 min. ajan. Sekoita koko ajan, etteivät ainekset pala.
 
- Lisää joukkoon korianteri ja laita maustetahna hetkeksi sivuun.
 
Pata:
- Viipaloi salottisipuli ja leikkaa kukkakaali pieniksi nupuiksi.
 
- Sulata voi kattilassa ja ruskista sipuli-kukkakaaliseosta sekoitellen muutaman minuutin ajan.
 
- Lisää maustetahna, kun kukkakaali on saanut hyvän värin.
 
- Lisää kookosmaito ja fondi. Anna padan kiehua n. 20 min., kunnes kukkakaali on pehmentynyt.
 
- Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia.
 
Vinkki! Tarjoa padan kanssa ateriajyviä tai riisiä.