Lämmin peruna-kasvissalaatti grillistä ja vuohenjuusto-bruschetta
0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Lämmin peruna-kasvissalaatti grillistä ja vuohenjuusto-bruschetta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
4
annosta
800 g pestyjä varhaisperunoita
500 g keitettyjä palkovihanneksia - esim. sokeriherneitä, taittoydinherneitä tai vihreitä herneitä
16 kpl retiisejä
KASTIKE KASTIKE
1 rkl wasabia tuubista
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
dl kiehuvaa vettä
1 dl rypsiöljyä
2 rkl valkoviinietikkaa
suolaa ja pippuria
VUOHENJUUSTOBRUCHETAT
kpl patonkia
1 rkl rypsiöljyä
150 g vuohenjuustoa
30 g murskattuja hasselpähkinöitä
juoksevaa hunajaa
suolaa ja mustapippuria
Valmistus
Keitä pestyt perunat, anna jäähtyä ja jaa pienemmiksi paloiksi.
Viipaloi retiisit ohuelti ja yhdistä höyrytettyjen palkovihannesten joukkoon.
Kuumenna grilli. Perunasalaatin voi hyvin valmistaa myös uunissa.
Sekoita wasabi lämpimään veteen yhdessä fondin kanssa.
Lisää öljy ja viinietikka. Soseuta sauvassekoittimella tasaiseksi.
Mausta suolalla ja pippurilla.
Kääntele kastike perunoiden, palkovihannesten ja retiisien joukkoon.
Revi foliosta 4 kpl noin 30 cm levyisiä paloja ja jaa sekoitus tasaisesti niille.
Taittele seos folion sisään ja laita grilliin tai grillaa uunissa.
Vuohenjuustobruschetta
Leikkaa patonki ohuiksi siivuiksi ja laita siivut uunipellille leivinpaperin päälle.
Murustele vuohenjuusto viipaleiden päälle, valuta hieman hunajaa ja öljyä pinnalle. Ripottele hienonnettuja hasselpähkinöitä vielä päälle.
Gratinoi muutaman minuutin ajan uunissa, kunnes juusto ja leipä ovat saaneet väriä.
Tarjoa vuohenjuustoleipäset grillatun peruna-kasvissalaatin kanssa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.