Vegaaniset punajuurikiekot

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vegaaniset punajuurikiekot -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
betor

Ainesosat

2 tuntia
4

annosta

4 kpl keskikokoista punajuurta
4 kpl keskikokoista keltajuurta
1 tl Bong Touch of Taste kasvisfondia tavallista tai luomua
2 rkl rypsiöljyä
  Suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun:   
  Salaattia
  Perunasosetta
  Kylmää kastiketta
  
  

Valmistus

  1. Sekoita öljy ja fondi.
  2. Kypsennä juurekset pehmeiksi.
  3. Kuori ne ja sivele pintaan öljyseosta.
  4. Paahda juureksia 120 asteessa 45 minuuttia ja anna jäähtyä.
  5. Viipaloi juurekset 2 mm:n siivuiksi.
  6. Yhdistä punajuuri- ja keltajuuriviipaleet "kiekoksi" ja kiinnitä yhteen hammastikulla.
  7. Paista niitä hieman öljyssä ja tarjoa lisukkeiden kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
60
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi