Paahdettua parsaa, hasselpähkinöitä ja aiolia

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paahdettua parsaa, hasselpähkinöitä ja aiolia -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Kevyesti paahdettu parsa maistuu keväälle! Tarjoile herkullisten hasselpähkinöiden ja Kasvisfondilla maustetun aiolin kanssa.

Ainesosat

25
4

annosta

20 kpl vihreää parsaa
3 rkl rypsiöljyä
 dl hasselpähkinöitä rouhittuna
Aioli   Aioli
 kananmunan keltuaista
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
3 dl rypsiöljyä
1 dl karhunlaukkaa tai ruohosipulia, hienonnettuna
1 rkl valkoviinietikkaa
2 rkl lehtipersiljaa, hienonnettuna
2 tl sitruunamehua
  suolaa ja mustapippuria
  
  
  
  

Valmistus

Aioli:

  1. Kuumenna paistinpannu ja paahda hasselpähkinöitä hetki. Siirrä lautaselle jäähtymään.
  2. Sekoita keskenään keltuaiset, viinietikka, sitruunamehu, Kasvisfondi ja karhunlaukka (tai ruohosipuli).
  3. Lisää öljy ohuena nauhana seoksen joukkoon vatkaten voimakkaasti samanaikaisesti. Mausta lopuksi sitruunamehulla, fondilla, suolalla ja pippurilla.

Parsat:

  1. Kuumenna paistinpannu ja paahda parsoja öljyssä, kunnes ne saavat kauniin värin ja pehmenevät hieman.
  2. Nosta parsat tarjoiluastialle, kaada päälle aiolia ja ripottele lopuksi päälle paahdetut hasselpähkinät.

Vinkki! Voit korvata hasselpähkinät myös kurpitsansiemenillä.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi