Paneroidut herkkusienet tartar-kastikkeella

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Paneroidut herkkusienet tartar-kastikkeella -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Paneroidut kokonaiset herkkusienet ovat herkullisen rapea sormisyötävä. Mausta kasvisfondilla ja tarjoile tartar-kastikkeen kanssa!

Ainesosat

20
4

annosta

400 g herkkusieniä
2 dl vehnäjauhoa
 kananmunaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl korppujauhoa
  öljyä paistamiseen
Kastike   
2 dl majoneesia
 pieni keltainen sipuli
 maustekurkku
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  mustapippuria
Tarjoiluun   
  keitettyjä perunoita
  
  

Valmistus

Kastike:

  1. Hienonna sipuli ja maustekurkku.
  2. Sekoita kulhossa majoneesi, hienonnettu sipuli ja maustekurkku. Mausta fondilla ja mustapippurilla. Koristele kauniisti siivutetulla maustekurkulla.

Herkkusienet:

  1. Puhdista herkkusienet huolellisesti.
  2. Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa ja lisää fondi.
  3. Ota kaksi puhdasta ja kuivaa kulhoa. Lisää toiseen niistä lisää vehnäjauhot ja toiseen korppujauhot.
  4. Tee kaksinkertainen leivitys kääntelemällä herkkusienet ensin vehnäjauhoissa, sen jälkeen kananmunassa ja lopuksi korppujauhoissa.
  5. Paista paneroidut sienet kullanruskeiksi kuumassa öljyssä.
  6. Tarjoile kastikkeen ja keitettyjen perunoiden kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Noin 25 min
arvosana (0)
0.0/5
20 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi