Uunifetapasta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Muunnelma viraalista hittiresepti uunifetapastasta! Fetajuusto, kirsikkatomaatit, chili ja oliiviöljy paistetaan uunissa ja sekoitetaan sitten Kasvisfondiin ja vastakeitettyyn pastaan. Herkullista!

Uunifetapasta -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Uunifetapasta

Ainesosat

n. 30 min
4

annosta

450 g pastaa (esim. spagettia)
200 g fetajuustoa
1 dl oliiviöljyä
0.5  chili, hienonnettuna
500 g kirsikkatomaatteja
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia (mielellään Luomu)
  suolaa ja pippuria
  tuoretta basilikaa

Valmistus

  1. Lämmitä uuni 200 asteeseen (kiertoilma).
  2. Kaada tilkka oliiviöljyä uunivuokaan ja aseta kokonainen fetajuustopala päälle.
  3. Ripottele chili fetan päälle ja lisää loput oliiviöljystä.
  4. Lisää kirsikkatomaatit fetan ympärille, suolaa ja pippuroi.
  5. Paista uunin keskitasolla 15 minuuttia, nosta sitten lämpötila 225 asteeseen ja siirrä vuoka ylemmälle tasolle. Paista vielä 10 minuuttia.
  6. Keitä sillä välin pasta al denteksi.
  7. Ota vuoka uunista ja sekoita varovasti tomaatit ja fetajuusto vuoassa. Mausta Kasvisfondilla.
  8. Lisää pasta ja tuore basilika vuokaan, sekoita ja tarjoile suoraan vuoasta!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
n. 50 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 30 min
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi