Peruna-purjososekeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Peruna-purjososekeiton reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Lempeän pehmeä ja täyteläinen peruna-purjososekeitto maustetaan Kasvisfondilla ja valkosipulilla. Tarjoile tuoreiden yrttien ja ranskankerman kanssa!

Ainesosat

30
4

annosta

500 g jauhoisia perunoita kuorittuna ja kuutioituna
10  purjosipulia, hienonnettuna
 valkosipulin kynsi hienonnettuna
2 rkl voita
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 l vettä
2 dl kuohukermaa
2 dl täysmaitoa
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun   
  ranskankermaa
  tuoreita yrttejä
  
  
  
  

Valmistus

  1. Kuullota perunoita, purjosipulia ja valkosipulia voissa kattilassa. Älä ruskista.
  2. Lisää joukkoon fondi ja vesi. Anna kiehua miedolla lämmöllä 20 min.
  3. Lisää joukkoon kerma ja maito. Anna kiehua vielä muutama minuutti.
  4. Mausta suolalla, mustapippurilla ja fondilla. Tarjoile ranskankerman ja tuoreiden yrttien kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 15 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi