Kalakeitto fenkolilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kalakeitto fenkolilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
fisksoppa fi

Ainesosat

noin 25 minuuttia
4

annosta

1 kpl fenkoli
1 kpl keltainen sipuli
3 kpl valkosipulinkynttä
2 kpl porkkanaa
2 rkl rypsiöljyä
3 dl kuivaa valkoviiniä
7 dl maitoa
2 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
600 g vaaleaa kalaa, esim. turskaa
3 dl kermaa
300 g keitettyä perunaa, paloiteltuna
  cayennepippuria
1 nippu tilliä
  Suolaa ja pippuria
  
  

Valmistus

  1. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi.
  2. Kuori ja viipaloi valkosipuli ohuiksi viipaleiksi.
  3. Kuori ja hienonna porkkanat.
  4. Poista juuret fenkolista, ja hienonna.
  5. Paista juurekset ja vihannekset öljyssä kattilassa muutaman minuutin ajan.
  6. Kaada joukkoon viini ja anna sen kiehua, kunnes puolet on jäljellä.
  7. Sekoita joukkoon maito ja Touch of Taste fondi, ja anna kiehua hitaasti noin 7-10 minuuttia, kunnes vihannekset ovat pehmeitä.
  8. Leikkaa kala paloiksi ja laita se kattilaan yhdessä kerman kanssa.
  9. Anna kiehua 1 minuutin ajan.
  10. Lisää keitetyt perunat ja mausta Touch of Taste fondilla, cayennepippurilla, suolalla ja pippurilla.
  11. Viimeistele tillillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 25 min, josta 10 min suolaukseen
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 40 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi