Hummeri-pippurigraavattu lohi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Hummeri-pippurigraavatun lohen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Hummerifondia.
Hummeri-pippurigraavattu lohi on helppo valmistaa kotona. Herkullisen maun salaisuus on Touch of Taste Hummerifondi

Ainesosat

4

annosta

600 g lohifilettä
 tl rosépippureita
 tl mustapippureita
3 rkl raesokeria
2 rkl suolaa
 rkl Bong Touch of Taste Hummerifondia
 dl tilliä, kevyesti hienonnettuna
  

Valmistus

  1. Poista lohesta ruodot pihdeillä.
  2. Murskaa kaikki pippurit morttelilla ja yhdistä sokerin, suolan ja fondin kanssa.
  3. Tee lohen nahkapuolelle muutamia viiltoja. Hiero mausteseosta lohen filepuolelle, viimeistele tillillä.
  4. Anna seistä huoneenlämmössä tunnin, kunnes sokeri ja suola ovat sulaneet.
  5. Peitä kelmulla ja laita jääkaappiin 48 tunniksi. Kääntele lohta muutamia kertoja graavauksen aikana.
  6. Leikkaa lohi ohuiksi viipaleiksi tarjoiltaessa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 75 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi