Tomaatti-persilja kvinoan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
15
4
annosta
3 dl kvinoaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
2 dl tuoretta tomaattia kuutioituna
1 dl tuoretta persiljaa, hienonnettuna
1 rkl sitruunamehua
1 dl rypsiöljyä
2 tl valkosipulia, hienonnettuna
suolaa ja pippuria
Valmistus
Huuhtele kvinoa huolellisesti tiheässä siivilässä. Keitä kvinoa fondilla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta huolellisesti.
Sekoita loput ainekset keskenään. Lisää kvinoa. Mausta fondilla, suolalla, pippurilla ja sitruunamehulla. Mikäli salaatti maistuu liian happamalta, voit lisätä joukkoon hieman juoksevaa hunajaa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.