Linssimuhennos

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Linssimuhennos -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.
daal

Ainesosat

noin 60 minuuttia
6

annosta

2 rkl oliiviöljyä
2 kpl isoa sipulia silputtuna
5 kpl valkosipulinkynttä silputtuna
2 rkl inkivääriraastetta
2 rkl kurkumaa
1 rkl juustokuminaa
1 rkl neilikkaa
2 tl kanelia
 chiliä, hiutaleina tai jauhettuna
3 rkl Bong Touch of Taste kasvisfondia
3 rkl tomaattisosetta
6 dl punaisia linssejä
  Suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun:   
  Basmatiriisiä
  Persiljaa tai korianteria
  Jogurttia

Valmistus

  1. Freesaa sipulia hitaasti oliiviöljyssä paksupohjassa kattilassa.
  2. Lisää 5 minuutin kuluttua valkosipuli ja inkivääri, freesaa vielä 2 minuuttia.
  3. Lisää kuivat mausteet ja tomaattipyre ja freesaa vielä 1 minuutti.
  4. Lisää 2 litraa vettä ja fondi.
  5. Lisää lopuksi linssit ja anna kiehua hiljalleen noin 20 minuuttia kannen alla.
  6. Sekoita säännöllisesti.
  7. Keitto on valmis tarjoiltavaksi, kun linssit ovat täysin pehmeitä.
  8. Mausta mustapippurilla ja suolalla.
  9. Tarjoile basmatiriisin, jogurtin ja yrttien rinnalla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
50 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi