Vegetaarinen ”sipulisilli” juureksista

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vegetaarisen ’sipulisillin’ reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Vegetaarinen "sipulisilli" valmistuu juureksista ja sipuleista. Etikkainen mausteliemi maustetaan fondilla

Ainesosat

15
4

annosta

Kasvikset   
2 kpl pieniä palsternakkoja, kuorittuina ja viipaloituina
2 kpl pieniä persiljajuuria kuorittuna ja viipaloituna tai juuriselleriä
 pieni porkkana, kuorittuna ja viipaloituna
 salottisipulia, hienonnettuna
10  purjoa, huuhdeltuna ja viipaloituna
Mausteliemi   
 dl etikkaa
3 dl sokeria
 dl vettä
10 kpl kokonaista maustepippuria
2 kpl laakerinlehtiä
1 rkl Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  
  
  

Valmistus

  1. Laita juurespalat ja sipulit hienoon lasipurkkiin.
  2. Kiehauta mausteliemi ja kaada purkkiin kasvisten päälle. Sulje purkki ja laita jääkaappiin.
  3. Anna ’sillin’ maustua vähintään 24 tuntia jääkaapissa ennen tarjoamista.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Noin 5 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi