Kurpitsacurry

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kurpitsacurryn reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Mausteinen kurpitsacurry sopii lämmittämään syksyn ja talven viileitä kasvisruokapäiviä. Pata maustetaan curryllä

Ainesosat

40
4

annosta

3 rkl valkosipulia hienonnettuna
1 tl punaista chiliä, hienonnettuna
2 rkl tuoretta inkivääriä kuorittuna ja raastettuna
2 rkl tikka masala currytahnaa
1 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
1 rkl öljyä
1 rkl tomaattipyreetä
400 g tomaattimurskaa
400  kookosmaitoa
600 g kurpitsaa, kuorittuna ja kuutioituna
  kukkakaali, nuppuina
1 dl tuoretta korianteria, hienonnettuna
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun   
  keitettyä riisiä
  

Valmistus

  1. Kuullota valkosipulia, chiliä, inkivääriä ja currytahnaa öljyssä 2 min sekoittaen. Lisää tomaattipyree ja kuullota vielä minuutti.
  2. Lisää tomaattimurska, kookosmaito ja fondi. Anna kiehua 15 min.
  3. Lisää kurpitsa ja kukkakaali. Keitä 25-30 min, kunnes kukkakaali on pehmeää.
  4. Halutessasi voit ohentaa pataa vedellä.
  5. Mausta suolalla, mustapippurilla, currytahnalla ja fondilla. Tarjoa tuoreen korianterin ja keitetyn riisin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
10
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Noin 2 h
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi