Intialaisen linssipadan reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia.
Ainesosat
35
4
annosta
1 keltainen sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tuoretta inkivääriä kuorittuna ja raastettuna
1 rkl punaista chiliä, hienonnettuna
1 porkkana
pieni purjosipuli
3 dl punaisia linssejä (kuivia)
2 rkl öljyä
2 rkl tikka masala currytahnaa
2 tl suolaa
2 rkl sitruunamehua
2 rkl mango chutney
2 rkl Touch of Taste Asian Red and Hot -fondia
pippuria
Tarjoiluun
1 dl crème fraichea tai kermaviiliä
Valmistus
Kuori sipuli, valkosipuli ja porkkana. Huuhtele purjosipuli ja paprika. Poista paprikasta siemenet. Hienonna kasvikset sopivan kokoisiksi paloiksi.
Kuumenna öljy suuressa kattilassa ja kuullota sipulia, valkosipulia, chiliä ja inkivääriä noin 5 minuuttia. Lisää currytahna, porkkana, purjosipuli ja linssit. Kuullota vielä minuutti.
Lisää 1 litra vettä ja fondi. Anna kiehua miedolla lämmöllä ilman kantta noin 25 min kunnes vihannekset ja linssit ovat valmiita. Mausta suolalla, pippurilla, fondilla, sitruunamehulla ja mango chutneylla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.