Gazpacho

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Perinteinen espanjalainen tomaatti-paprikakeitto, Gazpacho, on kevyt ja virkistävä lounas tai alkukeitto lämpimänä kesäpäivänä. Nauti kylmänä!

Gazpacho –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Gazpacho

Ainesosat

15 min
4

annosta

 kypsää luumutomaattia hienonnettuna
1 tlk hienoa tomaattimurskaa (n. 400 g)
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
1 kpl punainen paprika, hienonnettuna
10  cm pala kurkkua, hienonnettuna
 pieni salottisipuli, hienonnettuna
0.5  valkosipulin kynsi, hienonnettuna
2 dl jääpaloja
2 tl sambal oelek -chilitahnaa
Tarjoiluun:   
1 pkt mozzarellaa
  krutonkeja
  yrttejä
  oliiviöljyä

Valmistus

  1. Laita kaikki keiton ainesosat monitoimikoneeseen ja soseuta. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  2. Kaada keitto tarjoilukulhoihin. Lisää keiton päälle mozzarellaa, krutonkeja, oliiviöljyä ja yrttejä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi