Gazpacho

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Gazpachon reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Perinteinen espanjalainen tomaatti-paprikakeitto

Ainesosat

15
4

annosta

 kypsää luumutomaattia hienonnettuna
 hienoa tomaattimurskaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
1 rkl punaviinietikkaa
2 rkl oliiviöljyä
 punainen paprika, hienonnettuna
10  kurkkua, hienonnettuna
 pieni salottisipuli, hienonnettuna
  valkosipulin kynsi, hienonnettuna
2 dl jääpaloja
 tl sambal oelek -chilitahnaa
Tarjoiluun   
 mozzarella
  krutonkeja
  yrttejä
  oliiviöljyä

Valmistus

  1. Laita kaikki keiton ainesosat monitoimikoneeseen ja soseuta. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  2. Kaada keitto tarjoilukulhoihin. Lisää keiton päälle mozzarellaa, krutonkeja, oliiviöljyä ja yrttejä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
60
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi