Maissi- ja kanakeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Maissi- ja kanakeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
majssoppa

Ainesosat

noin 20 minuuttia
4

annosta

 inkivääriä
3 kpl valkosipulinkynttä
1 kpl keltasipuli
2 rkl rypsiöljyä
8 dl pakastettuja maissinjyviä
2 rkl Bong Touch of Taste kanafondia
2 tl omenaviinietikkaa
2 rkl japanilaista soijaa
 dl vettä
Tarjoiluun:   
200 g salaattibroileria tai muuta kypsennettyä kanaa
2 kpl suikaloitua salaattisipulia
2 rkl auringonkukansiemeniä
4 rkl jogurttia tai crème fraichea
  
  

Valmistus

  1. Kuori ja viipaloi sipuli, valkosipuli ja inkivääri.
  2. Paista niitä öljyssä muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää loput ainekset ja 7,5 dl vettä.
  4. Kuumenna kiehuvaksi ja kypsennä matalalla lämmöllä ilman kantta 10 minuuttia.
  5. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja sekoita sileäksi keitoksi.
  6. Kaada takaisin kattilaan, lisää kananliha ja kiehauta.
  7. Tarjoile syviltä lautasilta ja laita päälle jogurttia/ crème fraichea, salaattisipulia ja seesaminsiemeniä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
45 min, josta 35 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi