Lohkoperunat

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täydelliset lohkoperunat ovat pinnalta rapeita ja sisältä herkullisen pehmeitä. Lohkoperunat maustetaan Kantarellifondilla ja tuoreilla yrteillä.

Lohkoperunat -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.

Lohkoperunat

Ainesosat

50 min
4

annosta

800 g perunoita lohkottuina
2 rkl kylmäpuristettua rypsiöljyä
1 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
  Tuoreita yrttejä, esim. timjamia tai rosmariinia
  Suolaa ja mustapippuria
  
  
  

Valmistus

  1. Sekoita perunat, öljy, fondi ja mausteet yhteen, lisää myös suola ja pippuri.
  2. Paahda uunissa 200°C:ssa noin 25-35 min. riippuen perunalohkojen suuruudesta.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 10 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
30
arvosana (0)
0.0/5
25
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi