Ruokaisa lehtikaalikeitto

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Ravintorikas lehtikaali taipuu myös samettiseksi keitoksi! Keitossa maistuu pehmeäksi kuullotettu sipuli ja herkullinen Touch of Taste Kasvisfondi.

Ruokaisa lehtikaalikeitto -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Ruokaisa lehtikaalikeitto

Ainesosat

n. 30 minuuttia
4

annosta

200 g silputtua lehtikaalia
2 rkl oliiviöljyä
 keltasipuli
 valkosipulinkynttä
 pientä palsternakkaa
 jauhoista perunaa
2 dl kermaa
2 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
1 l vettä
  Suolaa ja pippuria

Valmistus

  1. Kuori kasvikset ja viipaloi sipuli ja valkosipuli.
  2. Kuori ja kuutioi palsternakat ja perunat.
  3. Freesaa kaalia ja kasviksia öljyssä hitaasti 5 minuuttia.
  4. Sekoita 1 litra vettä, fondi ja kerma.
  5. Anna keiton kiehua miedolla lämmöllä noin 15-20 minuuttia, kunnes juurekset ovat kypsiä.
  6. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  7. Tarjoile keitto syvistä kulhoista.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi