Lehtikaalisalaatti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Miksi et lisäisi raikasta lehtikaalisalaattia joulupöytään? Tämä salaatti saa raikkaan makunsa appelsiinista ja omenasta sekä sitruuna-hunajavinegretistä. Ihana lisuke joulukinkun kanssa!

Lehtikaalisalaatti -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia.

BToT Jul   gronkalssallad ver -scaled

Ainesosat

20 minuuttia
10

annosta

  Salaatti:
200 g lehtikaalia
 appelsiini
 omena
 dl paahdettuja kurpitsansiemeniä
  
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl juoksevaa hunajaa
2 rkl puristettua sitruunan mehua
1 tl Bong Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
  Suolaa ja mustapippuria

Valmistus

  1. Sekoita kastikkeen ainesosat keskenään ja mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  2. Huuhtele lehtikaali ja revi lehdet irti varresta pienempiin osiin.
  3. Laita lehtikaalin lehdet kulhoon ja kaada joukkoon kastike. Sekoita ja kääntele, niin että kastike sekoittuu tasaisesti lehtikaalin joukkoon.
  4. Kuori ja pilko appelsiini ja omena. Lisää ne sekä paahdetut kurpitsansiemenet kulhoon ja tarjoile rapea salaatti joulupöydässä.

Resepti on suunniteltu n. 10 henkilön buffetia ajatellen

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 10 min
arvosana (0)
0.0/5
2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
N. 25 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi