Gratinoitu kalapata katkaravuilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täyteläinen kalapata valmistuu nopeasti turskasta, joka kuorrutetaan katkaravuilla ja voimakkaan makuisella juustolla ja tarjoillaan perunamuusin kanssa. Kalafondi viimeistelee maun!

Gratinoitu kalapata katkaravuilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.

Gratinoitu kalapata katkaravuilla

Ainesosat

25 min
4

annosta

600 g kalaa fileinä esim. turskaa
1 dl voimakkaan makuista kovaa juustoa, raastettuna
200 g kuorittuja katkarapuja
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
3 dl täysmaitoa
2 dl kuohukermaa
1 rkl Bong Touch of Taste Kalafondia
  tuoreita yrttejä, esim. tilliä
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun:   
  perunasurvosta

Valmistus

  1. Kuivaa kalan pinta ja kuutioi se sopivan kokoisiksi paloiksi. Nosta kala uunivuokaan.
  2. Sulata kattilassa voi ja sekoita joukkoon jauho. Lisää maito, kerma ja fondi. Keitä sekoittaen 5 min. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Nosta katkaravut kalan päälle vuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi uunissa 10-12 min 175 asteessa.
  4. Gratiini on valmis, kun kala on kuumaa ja kullanruskeaa. Ripottele päälle tuoreita yrttejä ja tarjoile perunasurvoksen  kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 20 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi