Gratinoitu kalapata katkaravuilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Gratinoitu kalapata katkaravuilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kalafondia.
Täyteläinen kalapata valmistuu nopeasti turskasta

Ainesosat

25
4

annosta

600 g kalaa fileinä esim. turskaa
1 dl voimakkaan makuista kovaa juustoa, raastettuna
200 g kuorittuja katkarapuja
2 rkl voita
3 rkl vehnäjauhoja
3 dl täysmaitoa
2 dl kuohukermaa
1 rkl Touch of Taste Kalafondia
  tuoreita yrttejä, esim. tilliä
  suolaa ja mustapippuria
Tarjoiluun   
  perunasurvosta
  
  
  
  

Valmistus

  1. Kuivaa kalan pinta ja kuutioi se sopivan kokoisiksi paloiksi. Nosta kala uunivuokaan.
  2. Sulata kattilassa voi ja sekoita joukkoon jauho. Lisää maito, kerma ja fondi. Keitä sekoittaen 5 min. Mausta fondilla, suolalla ja mustapippurilla.
  3. Nosta katkaravut kalan päälle vuokaan ja kaada kastike päälle. Ripottele päälle juustoraaste. Gratinoi uunissa 10-12 min 175 asteessa.
  4. Gratiini on valmis, kun kala on kuumaa ja kullanruskeaa. Ripottele päälle tuoreita yrttejä ja tarjoile perunasurvoksen   kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
20 min
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi