Salaattiwrap porsaan lapapaistilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Salaattiwrap porsaan lapapaistilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kanafondia.
karre

Ainesosat

4

annosta

600 g porsaan lapapaistia
4 rkl makeaa chilikastiketta
1 rkl Bong Touch of Taste Kanafondia
1 rkl raastettua valkosipulia
1 tl raastettua inkivääriä
1 rkl puristettua limeä
  Ripaus tuoretta korianteria tai persiljanlehteä, hienonnettuna
12 kpl rapeaa salaatinlehteä (esim. cosmopolitan)
1 dl marinoitua punasipulia
  
  

Valmistus

  1. Sekoita yhteen glaseerauskastikkeen ainesosat: chilikastike, Touch of Taste kanafondi, valkosipuli, inkivääri, lime ja korianteri.
  2. Grillaa liha kuumassa grillissä ja sivele glaseerauskastike tasaisesti lihan päälle.
  3. Suikaloi liha ja asettele salaatinlehtiin.
  4. Viimeistele makealla chilikastikkeella ja marinoidulla punasipulilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Noin 20 min
arvosana (0)
0.0/5
40 min
arvosana (0)
0.0/5
n. 1 h 20 min
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi