Juuresmuusi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Juuresmuusin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Touch of Taste Juuresmuusi

Ainesosat

40
4

annosta

 nauris (n. 10 kg)
 porkkanaa
 jauhoista perunaa
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
  laakerinlehti
 timjamia
 maustepippuria
1 rkl voita
 jauhettua valkopippuria
  suolaa
  

Valmistus

1.Kuori nauris, porkkanat ja perunat, pilko ne noin 1,5 x 1,5 cm paloiksi.
2.Keitä litra vettä, lisää siihen kasvisfondi. Lisää laakerinlehdet, timjami ja maustepippuri.
3.Lisää nauriit ja porkkanat, keitä 10 min. Lisää vielä perunat ja keitä 15 min, kunnes kaikki juurekset ovat kypsiä.
4.Ota hieman keitinvettä talteen ja valuta ylimääräinen vesi pois juureksista. Poista laakerinlehdet, timjami sekä maustepippurit.
5.Muussaa juurekset, lisää tarvittaessa säästettyä keitinvettä saadaksesi sopivan paksuuden muussille.
6.Lisää voi, mausta valkopippurilla ja suolalla.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
N. 10 minuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi