annosta
1.Kuori nauris, porkkanat ja perunat, pilko ne noin 1,5 x 1,5 cm paloiksi.
2.Keitä litra vettä, lisää siihen kasvisfondi. Lisää laakerinlehdet, timjami ja maustepippuri.
3.Lisää nauriit ja porkkanat, keitä 10 min. Lisää vielä perunat ja keitä 15 min, kunnes kaikki juurekset ovat kypsiä.
4.Ota hieman keitinvettä talteen ja valuta ylimääräinen vesi pois juureksista. Poista laakerinlehdet, timjami sekä maustepippurit.
5.Muussaa juurekset, lisää tarvittaessa säästettyä keitinvettä saadaksesi sopivan paksuuden muussille.
6.Lisää voi, mausta valkopippurilla ja suolalla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.