Lämmin artisokkadippi jalapenoilla ja parmesaanilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Superherkullinen ja ruokaisa dippi! Tämä uunissa paistettu dippi saa ihanan makunsa jalapenosta, valkosipulista, parmesaanista ja kasvisfondista. Paista hapanjuurileipä voissa ja dippaa menemään!

Lämmin artisokkadippi jalapenoilla ja parmesaanilla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Lämmin artisokkadippi jalapenoilla ja parmesaanilla

Ainesosat

n. 25 min
8

annosta

1 prk artisokansydämiä vedessä
0.5 dl säilöttyä viipaloitua jalapenoja, valutettuna (lisää halutessasi enemmän)
1.5 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia, mielellään Luomu
2 rkl valkosipulia, hienonnettuna
3 dl crème fraîchea
1 dl majoneesia
3 dl parmesaania, hienoksi raastettuna
1 dl tuoretta basilikaa, suikaloituna
Tarjoiluun   
  Voissa paistettua hapanjuurileipää

Valmistus

  1. Valuta artisokat ja jalapenot.
  2. Hienonna ne ja sekoita muiden ainesten kanssa.
  3. Siirrä seos uuninkestävään vuokaan ja paista uunissa noin 20 minuuttia 200 asteessa.
  4. Tarjoile kuumana voissa paistetun leivän kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
45
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia + marinointiaika
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 60 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 60 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi