Grillatun kesäsalaatin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
20 min
4
annosta
1 nippu parsaa
2 suurta avokadoa
1 rkl rypsiöljyä
suolaa ja mustapippuria
1 kirsikkatomaatteja, puolitettuna
1 sokeriherneitä
jäävuorisalaattia, revittynä
tuoreita yrttejä, hienonnettuna
Kastike:
1 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl rypsiöljyä
1 rkl japanilaista soijakastiketta
2 tl Touch of Taste Kasvisfondia
seesamiöljyä
Valmistus
Kuori tarvittaessa parsa ja siivuta se pienemmiksi paloiksi. Puolita avokadot, poista niistä kivet ja viipaloi molemmat neljään osaan (ilman kuoria). Sivele päälle öljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.