Grillattu kesäsalaatti

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Kesän paras salaatti poimitaan grillistä! Grillattua parsaa ja avokadoa sisältävä salaatti viimeistellään Kasvisfondilla maustetulla kastikkeella.

Grillattu kesäsalaatti –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Grillattu kesäsalaatti

Ainesosat

20 min
4

annosta

1 nippu parsaa
 suurta avokadoa
1 rkl rypsiöljyä
  suolaa ja mustapippuria
1 rs kirsikkatomaatteja, puolitettuna
 pussi sokeriherneitä
  jäävuorisalaattia, revittynä
  tuoreita yrttejä, hienonnettuna
Kastike:   
1 rkl valkoviinietikkaa
3 rkl rypsiöljyä
1 rkl japanilaista soijakastiketta, esim. Mrs Cheng's Japanese -soijaa
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
  muutama tippa seesamiöljyä

Valmistus

  1. Kuori tarvittaessa parsa ja siivuta se pienemmiksi paloiksi. Puolita avokadot, poista niistä kivet ja viipaloi molemmat neljään osaan (ilman kuoria). Sivele päälle öljyä, mausta suolalla ja mustapippurilla.
  2. Grillaa kasvikset. Sekoita grillatut kasvikset, kirsikkatomaatit, sokeriherneet, jäävuorisalaatti ja tuoreet yrtit salaattikulhossa.
  3. Sekoita kaikki kastikkeen ainesosat keskenään. Kaada kastike salaatin joukkoon. Tarjoile!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Alle 15 min
arvosana (0)
0.0/5
35
arvosana (0)
0.0/5
80 min, josta 60 min marinointi
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi