Kantarellipinsa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Pinsat ovat erinomainen tapa tarjoilla herkullista pizzaa nopeasti ja helposti. Tässä versiossa päällä on kantarellifondilla maustettua crème fraîchea, mozzarellaa, salottisipulia ja kantarelleja. Viimeistele tuoreella persiljalla ja nauti vaikkapa naposteltavana, alkupalana tai pääruokana.

Kantarellipinsa –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kantarellifondia.

Kantarellipinsa

Ainesosat

n. 20 min
4

annosta

 isoa pinsapohjaa (tai esipaistettua pizzapohjaa)
2 dl crème fraichea
1 rkl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
3 g kantarelleja, putsattuna ja pilkottuna
1 dl salottisipulia, viipaloituna
2 rkl voita
4 dl mozzarellaa, raastettuna
1 dl lehtipersiljaa, hienonnettuna

Valmistus

  1. Sekoita crème fraiche ja fondi, levitä seos pohjille.
  2. Ripottele päälle mozzarella.
  3. Paista kantarellit ja sipulit voissa noin 5 min, kunnes neste on haihtunut.
  4. Lisää seos pohjille ja paista 225°C noin 5–7 min.
  5. Viimeistele persiljalla ja tarjoile heti.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
N. 35 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
90 min
arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
n. 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
10 min
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi