Itse tehty tomaattiketsuppi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Itse tehdyn tomaattiketsupin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Kerran kesässä on valmistatteva itse tomaattiketsuppia! Tällä ohjeella valmistuu noin 5 dl mahtavaa ketsuppia kotimaisista tomaateista.

Ainesosat

30
4

annosta

500 g tomaatteja kuutioituna
 kevätsipulia, hienonnettuna
 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 rkl omenasiiderietikkaa
1 rkl Touch of Taste Kasvisfondia
3 rkl tomaattipyreetä
  öljyä
  

Valmistus

1. Laita kattilaan tilkka öljyä, lisää joukkoon hienonnetut kasvikset. Keitä miedolla lämmöllä kannen alla noin 15 min.

2. Lisää fondi ja tomaattipyree ja keitä vielä 15 min, mutta ilman kantta.

3. Soseuta tehosekoittimella tai sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
15
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi