Artisokka-sitruuna maustevoi

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Artisokka-sitruuna maustevoin reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Juhlava ja erilainen maustevoi syntyy herkullisesta latva-artisokasta ja raikkaasta sitruunan kuoresta. Mausta persiljalla ja valkosipulilla.

Ainesosat

20
4

annosta

75 g latva-artisokkaa (öljyssä)
2 tl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
100 g voita huoneenlämpöisenä
2 rkl persiljaa, hienonnettuna
1 rkl valkosipulia, hienonnettuna
1 rkl sitruunankuorta, raastettuna
  suolaa ja pippuria
  

Valmistus

  1. Valuta latva-artisokka huolellisesti talouspaperiin.
  2. Soseuta kaikki raaka-aineet monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella tasaiseksi seokseksi. Mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
5 min
arvosana (0)
0.0/5
80
arvosana (0)
0.0/5
55 min (30 min marinointi/10 min grillaus)
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
noin 40 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi