Halloumi stroganoff

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Halloumi stroganoff -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Halloumi-stroganoff on yksi suosituimpia reseptejämme! Uudistimme venäläisen klassikon ja korvasimme lihan herkullisella halloum-juustolla.

Ainesosat

20
4

annosta

200 g halloumi-juustoa kuutioituna
 pientä kesäkurpitsaa
1 dl sipulia hienonnettuna
2 rkl rypsiöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
3 dl kermaa
2 dl tuoretta tomaattia, hienonnettuna
 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
  suolaa ja pippuria
Tarjoiluun   
  perunamuusia tai riisiä

Valmistus

  1. Paloittele kesäkurpitsa ja halloumi-juusto.
  2. Kuullota padassa tai kasarissa sipulia, tomaattipyreetä ja kesäkurpitsaa öljyssä muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää tomaatit, fondi ja kerma. Anna kiehua miedolla lämmöllä 5 minuuttia.
  4. Ruskista halloumi pannulla, kunnes se on kullanruskeaa. Lisää kastikkeen joukkoon ja anna kiehua 5 minuuttia.
  5. Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
  6. Tarjoile perunamuusin tai riisin kanssa!
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
arvosana (2)
2.0/5
Noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
Noin 75 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
30
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi