Graavattujen kasvisten reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
10
8
annosta
500 g kasviksia esim. porkkanaa punajuurta salottisipulia kuorittuna ja ohueksi siivutettuna
2 rkl sokeria
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
1 tl öljyä
1 tl suolaa
mustapippuria
Tarjoiluun:
tuoreita yrttejä
Valmistus
Laita siivutetut kasvikset pakastepussiin marinoitumaan muiden ainesosien kanssa. Anna marinoitua tunti jääkaapissa tai kunnes kasvikset ovat purutuntumaltaan rapean pehmeitä.
Valuta ylimääräinen neste pois. Asettele siivut tarjoiluastialle ja koristele tuoreilla yrteillä.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.