Graavatut kasvikset

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Valmista vegaaninen vaihtoehto graavilohelle kotimaisista kasviksista! Ohueksi viipaloidut juurekset marinoidaan mausteliemessä herkulliseksi.

Graavatut kasvikset –reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.

Graavatut kasvikset

Ainesosat

10 min valmistelu + 1 h kylmässä
8

annosta

500 g kasviksia esim. porkkanaa, punajuurta, salottisipulia, kuorittuna ja ohueksi siivutettuna
2 rkl sokeria
1 tl valkoviinietikkaa
1 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia
1 tl öljyä
1 tl suolaa
  mustapippuria
Tarjoiluun:   
  tuoreita yrttejä

Valmistus

  1. Laita siivutetut kasvikset pakastepussiin marinoitumaan muiden ainesosien kanssa. Anna marinoitua tunti jääkaapissa tai kunnes kasvikset ovat purutuntumaltaan rapean pehmeitä.
  2. Valuta ylimääräinen neste pois. Asettele siivut tarjoiluastialle ja koristele tuoreilla yrteillä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
Alle 2 h
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
n. 20 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi