Linssibolognesen reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Ainesosat
35
4
annosta
1 porkkana
1 keltainen sipuli
2 valkosipulinkynttä
2 rkl rypsiöljyä
dl mustia linssejä
500 g tomaattimurskaa
2 rkl Touch of Taste Kasvisfondia tai Touch of Taste Luomu Kasvisfondia
1 rkl balsamietikkaa
Tarjoiluun
spagettia, parmesan-juustoa ja basilikaa
Valmistus
Kuori ja raasta porkkana karkeaksi raasteeksi.
Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli.
Kuullota porkkanaraastetta ja sipuleita öljyssä paistokasarissa. Lisää linssit, tomaattimurska, 3 dl vettä, fondi ja balsamietikka. Mausta suolalla ja pippurilla.
Anna kiehua kannen alla miedolla lämmöllä 20-25 min tai kunnes linssit ovat valmiita.
Mausta suolalla, pippurilla ja fondilla.
Tarjoile kastike spagetin kanssa, ripottele päälle raastettua parmesan-juustoa ja basilikaa.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.