Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Täyteläinen possupata manteleilla ja rusinoilla -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Täyteläinen possupata valmistuu helposti herkulliseksi yhdessä padassa. Pata saa makunsa manteleista

Ainesosat

4

annosta

700 g porsaan niskaa
1 rkl voita
 dl kuorittuja manteleita
2 dl kermaa
3 dl vettä
2 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
1 dl rusinoita
1 tl tuoretta inkivääriä, raastettuna
 purjosipulia
  maissitärkkelystä
  suolaa ja pippuria
  Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja persilja-etikkakurkkuja.
  
  
  
  

Valmistus

  1. Leikkaa liha kooltaan 2x2 cm:n kuutioiksi. Ruskista lihakuutiot voissa padassa manteleiden kanssa.
  2. Lisää fondi, vesi ja kerma joukkoon. Kiehauta ja anna hautua hiljalleen noin tunti.
  3. Lisää lopuksi rusinat, raastettu inkivääri ja hienonnettu purjosipuli. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Jos haluat padan rakenteesta paksumpaa, suurusta pata lopuksi maissitärkkelyksellä haluamaasi paksuuteen.

 

Tarjoa lisäksi keitettyjä perunoita ja persilja-etikkakurkkua.

Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
n. 35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
25
arvosana (0)
0.0/5
25 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi