Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Porsaanfilee kermaisessa balsamicokastikkeessa -reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Vasikanfondia tai Luomu Lihafondia.
Koko perheelle maistuva arkiruoka

Ainesosat

4

annosta

1 kpl porsaanfilettä
12 kpl kirsikkatomaatteja
4 kpl kevätsipulia
2 rkl tuoretta basilikaa
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl voita
1 rkl oliiviöljyä
140 g pekonia, kuutioituna (1 pkt)
1 rkl balsamiviinietikkaa
2 dl kermaa
 rkl Bong Touch of Taste Vasikanfondia
 mustapippurirouhetta
  Tarjoa lisäksi oliiviöljyllä, rosmariinilla, suolalla, persiljalla ja pippurilla maustettuja, uunissa paahdettuja juureksia, perunoita ja sipulia.
  
  
  

Valmistus

  1. Puhdista ja leikkaa porsaanfileet kahdeksaan yhtä suureen osaan, painele kevyesti kädellä ohuemmaksi. 
  2. Leikkaa tomaatit puoliksi ja leikkaa kevätsipuli isohkoiksi paloiksi. Hienonna tuore basilika. 
  3. Mausta vehnäjauhot mustapippurilla ja suolalla. Kääntele fileet jauhoissa. 
  4. Paista fileet oliiviöljyssä ja voissa keskikuumalla lämmöllä läpikypsäksi, noin 3 min. molemmin puolin. Nosta lautaselle lepäämään. 
  5. Lisää kuutioitu pekoni pannulle, paista pari minuuttia. 
  6. Yhdistä vesi, kerma, balsamiviinietikka ja fondi, lisää pannulle.  
  7. Laita porsaanfileet kastikkeeseen tomaatin ja sipulin kanssa. Hauduta noin 2 min. 
  8. Laita lopuksi joukkoon hienonnettu basilika. 
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
35 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
n. 2 h
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi