Pyttipannua uunissa

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Tottakai voit tehdä pyttipannua uunissa! Lado vihannekset ja tuoremakkara kerroksittain uuninkestävään vuokaan tai pellille ja paista uunissa. Kun pyttipannu on valmis, nostellaan joukkoon tuoretta lehtipinaattia. Tarjoile herkullisen kastikkeen kanssa jossa aurinkokuivattuja tomaatteja, Ruskistettua salottisipulifondia ja crème fraichea. Nosta annoksen päälle vielä runsaan palan burrataa. Täydellinen arkiruoka, joka valmistuu nopeasti!

Pyttipannua uunissa – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Pyttipannua uunissa

Ainesosat

N. 25 minuuttia
4

annosta

Pyttipannua   
600 g keitettyjä ja viipaloituja pieniä perunoita
1 nippu parsaa paloiteltuna
500 g tuoremakkaraa, esim salsiccia
100 g kivettömiä oliiveja halkaistuina
2 kpl punasipulia, hienonnettuna
1 kpl punainen paprika, kuutioituna
2 rkl oliiviöljyä
50 g pinaatin lehtiä
2 kpl burrataa
Tarjoilua varten   
  Aurinkokuivattu tomaattikastike
  Burrata
Aurinkokuivattutomaattikastike   
1.5 dl crème fraichea
100 g aurinkokuivattua tomaattia, hienonnettuna
1 rkl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
  Suolaa ja mustapippuria
  Chilihiutaleita (valinnainen)

Valmistus

Pyttipannua

  1. Laita kaikki vihannekset ja makkara uunipellille.
  2. Pirskota päälle oliiviöljyä ja paista uunissa, 225°C noin 15 minuuttia, kunnes makkara on kypsää.
  3. Sekoita joukkoon pinaatti ja mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Nostele kauniisti lautasille ja lusikoi päälle aurinkokuivattua tomaattikastiketta ja nosta annoksen päälle puolikas burrata.

Aurinkokuivattutomaattikastike

  1. Sekoita kaikki ainekset keskenään ja mausta fondilla, suolalla ja pippurilla.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
25 min, josta 10 min keittoaikaa
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
N. 20 minuttia + marinointiaika
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi