Vegaaninen ”sinappisilli” munakoisosta

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Vegaanisen ”sinappisillin” reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia tai Luomu Kasvisfondia.
Vegaaninen "sinappisilli" valmistetaan munakoisosta! Herkullinen sinappikastike maustetaan Touch of Taste Kasvisfondilla ja tuoreella tillillä.

Ainesosat

15
4

annosta

2 kpl munakoisoja keskikokoisia
  hiutalesuolaa
Sinappikastike   
1 dl makeaa sinappia
1 rkl vahvaa sinappia
2 rkl dijon-sinappia
1 tl Touch of Taste Kasvisfondia
1 dl sokeria
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl rypsiöljyä
2 rkl tuoretta tilliä, hienonnettuna
  suolaa ja pippuria
  
  
  
  

Valmistus

Munakoiso:

  1. Kuori ja lohko munakoisot. Poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha sillipalojen kokoisiksi paloiksi.
  2. Ripottele päälle hyppysellinen suolaa ja höyrytä paloja 4-5 min (tai keitä vedessä 1-2 min).
  3. Valuta munakoisot ja anna jäähtyä.

Sinappikastike:

  1. Yhdistä sinapit hyvin sekoittaen, mausta fondilla, viinietikalla, suolalla ja pippurilla.
  2. Sekoita joukkoon hienonnettu tilli.
  3. Sekoita kastike munakoisopalojen kanssa yhteen ja laita kauniiseen lasipurkkiin.
  4. Anna ’sillin’ mehevöityä yön yli jääkaapissa. Tarjoa kananmunan ja leivän kanssa.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
20
arvosana (0)
0.0/5
45 min
arvosana (0)
0.0/5
15 min
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
arvosana (0)
0.0/5
20 minuuttia
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi