Kantarellivoileipä vuohenjuustolla

0.0/5
Arvosana: 0.0 / 5
(0 ääntä)
Mikään ei ole parempaa kuin metsän oma kultakaivos eli kantarellit. Tähän reseptiin olemme koonneet herkullisen kantarellivoileivän hapanjuurileivästä, jossa on runsaasti vuohenjuustokreemiä. Täydellinen alkuruoka!

Kantarellivoileipä vuohenjuustolla – reseptissä suosittelemme käyttämään Bong Touch of Taste Kasvisfondia.

Ainesosat

4

annosta

8 kpl hapanjuuripatonkia, vinoiksi siivuiksi viipaloituna
4 rkl oliiviöljyä
100 g vuohenjuustoa, kypsää
100 g tuorejuustoa
2 tl Bong Touch of Taste Kasvisfondia
500 g kantarelleja, tuoreita
3 rkl voita
2 tl Bong Touch of Taste Kantarellifondia
  Tuoretta timjamia

Valmistus

  1. Laita leipä uunipellille, pirskota päälle oliiviöljyä ja paista uunissa 4-6 minuuttia 225° C, kunnes leipä on kullanruskeaa ja rapeaa.
  2. Laita vuohenjuusto, kasvisfondi ja hunaja kulhoon. Sekoita sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa sileäksi ja ilmavaksi kreemiksi. Mausta suolalla, valkopippurilla ja fondilla.
  3. Paista kantarellit ja sipuli voissa.
  4. Laita reilu nokare kreemiä leivälle, tee kuoppa keskelle ja lusikoi päälle kantarelli-sipuli-seosta paistinliemen kera. Ripottele päälle tuoreita timjaminlehtiä.
Tulosta
Sähköposti
Mitä mieltä olet reseptistä?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Liittyvät reseptit

arvosana (0)
0.0/5
40
arvosana (0)
0.0/5
2 tuntia
arvosana (0)
0.0/5
noin 25 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
noin 30 minuuttia
arvosana (0)
0.0/5
30 min
arvosana (0)
0.0/5
Fondimme

Bong Touch of Taste

Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.

Bong touch of taste Tuottet Häränlihafondi punaviinillä
Bong touch of taste Tuottet Kanafondi
Bong touch of taste Tuottet Vasikanfondi