Kuumenna öljy kattilassa, laita kukkakaali, peruna, sipuli ja voi joukkoon. Kuullota kevyesti 10 min. ajan, älä ruskista.
Kaada joukkoon vesi, luomu kanafondi (luomu kasvisfondi käy myös hyvin) ja maito. Kiehauta ja hauduta ilman kantta n. 15 min., kunnes kasvikset ovat pehmeitä.
Kaada kaikki mixeriin ja lisää kerma. Soseuta mixerissä tai sauvasekoittimella kattilassa tasaisen sileäksi.
Mausta suolalla, pippurilla ja lisää tarvittaessa fondia.
Krutongit:
Kuutioi leipä. Paista kuutiot voissa tai öljyssä ja suolaa kevyesti.
Tarjoiluun:
Annostele keitto lautasille ja laita krutonkeja päälle. Viimeistele annos ohueksi viipaloiduilla salaattisipulirenkailla ja paahdetuilla kukkakaalipaloilla.
Me Bong Touch of Taste olemme sitä mieltä, että hyvät ja luonnolliset raaka-aineet ovat parhaita mausteita. Klassiset fondimme ovat monipuolisia käyttää ja ne auttavat sinua viimeistelemään ruokasi.